T’imagines l’Espai Jove? Trobada de participació a Breda

T’imagines l’Espai Jove? Trobada de participació a Breda

L’Espai Jove de Breda fa poc que ha obert les portes i aquest cap de setmana organitza una trobada per als i les joves del poble per tal de definir entre tots i totes com hauria de ser aquest espai, quins usos donar a les diverses sales, quines activitats fer-hi i com s’hauria d’organitzar.

Aquesta trobada està organitzada pel Grup Motor de l’Espai Jove, format per una desena de joves, i l’àrea de Joventut de l’Ajuntament que han decidit fer una jornada intensiva plena de tallers i dinàmiques participatives. Serà el diumenge 26 de novembre de 10:00 a 18.00 hores a l’Espai Jove, i hi haurà esmorzar de benvinguda, activitats de debat i presa de decisió, dinar conjunt on cadascú portarà la seva carmanyola i un espectacle final sorpresa. Cal fer inscripció prèvia a espaijove.breda@gmail.com o trucant al 686 937 917.

L’objectiu de la trobada és obrir un espai de participació el màxim de representatiu possible per tal que l’Espai Jove doni resposta a les necessitats i interessos dels i les joves de les diverses franges d’edat, grups d’amistat, entitats juvenils, i per això, la seva implicació és imprescindible. Del resultat de les dinàmiques de treball que s’hi faran es redactarà el Projecte Educatiu de Centre de l’Espai Jove, que servirà com a una guia de referència consensuada entre els i les joves i l’Ajuntament.

Aquest projecte neix de la demanda dels propis joves de disposar d’un espai on trobar-se, intercanviar experiències, organitzar activitats, trobar informació juvenil d’actualitat i un punt de referència jove a Breda i per a l’Ajuntament la seva consolidació és una prioritat.

No Comments

Post A Comment