Selva Sud organitza un nou curs de monitors/es de lleure pel Nadal

Selva Sud organitza un nou curs de monitors/es de lleure pel Nadal

Els ajuntaments de la zona de la Selva Sud (Hostalric, Breda, Riells i Viabrea, Fogars de la Selva, Massanes i Sant Feliu de Buixalleu) juntament amb la Fundació Pere Tarrés han organitzat per aquest Nadal un curs intensiu  per totes aquelles persones majors de 18 anys que es volen formar en el món del lleure.

Lloc on s’impartirà el curs: 

Institut Vescomptat de Cabrera, plaça Catalunya, 1. Hostalric

Requisits d’accés:

Disposar dels 18 anys complerts el primer dia de curs

On matricular-se:

Via online a la web: https://goo.gl/SSquDN

Presencialment a l’Ipunt Hostalric, a l’OAC de Breda i a l’Espai Jove de Breda (dimecres i divendres de 16:00 a 20:00 hores).

Estructura del curs:

La part teòrica del curs caldrà complementar-la amb:

  • 100h presencials + 25h virtuals
  • Una memòria de pràctiques la qual haurà de lliurar-se en les convocatòries que estipula la normativa de l’escola: a 30 de març (obtenint el títol a 30 de maig) o bé a 30 de setembre (obtenint el títol a 30 de novembre). Es disposa fins a tres anys per lliurar la memòria en les dates indicades, a comptar a partir del primer dia del curs.

La part pràctica consisteix en 160 hores de pràctiques en un centre de lleure. La recerca del centre corre a càrrec de l’alumne.

 

Temporalització i horari del curs:

 

Cost del curs:

Joves empadronat als municipis de Selva Sud: 120€ (Les beques s’atorgaran per ordre d’inscripció fins a fi d’existències. Hi podran accedir els/les joves menors de 30 anys. S’haurà de pagar l’import total i desprès es retornarà l’import becat)

Resta d’alumnat: 220€

 

Per a més informació, ens podeu trucar al:

Tel.: 972 843 608

Mbl.: 678 650 496 (també per whatsapp)

 

No Comments

Post A Comment