Camps de treball organitzats per la Direcció General de Joventut – 2018

Camps de treball organitzats per la Direcció General de Joventut – 2018

Ja s’han publicat els criteris reguladors per als camps de treball organitzats per la Direcció General de Joventut per aquest any 2018.

Com ja sabeu, un camp de treball és una activitat on un/a jove de diferent procedència s’integra en un grup que es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar, durant un període de 15 dies, un treball de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni, etc… Aquesta tasca es combina amb la realització d’activitats lúdiques i de lleure.

Del 8 i fins el 22 de gener, es podran presentar els projectes per a aquest any 2018. Recordem que, cal que cada entitat gestora es posi en contacte amb el/la tècnic/a de camps de treball de la coordinació territorial on es vulgui realitzar el seu camp de treball o amb serveis centrals.

Per a presentar els projectes, s’ha d’omplir i presentar a la Direcció General de Joventut:
– Full de presentació de la proposta
– Fitxa del camp de treball

Podreu trobar els criteris de selecció i tota la informació que necessiteu al web: https://goo.gl/tu7soK

 

No Comments

Post A Comment