Preparant la II edició de la Jornada de Delegats de la comarca!

Preparant la II edició de la Jornada de Delegats de la comarca!

Els i les tècnics/es de la comarca estem preparant la II edició de la jornada de delegats que es farà el proper 9 de febrer a Sils. Ens vam reunir en dilluns passat per determinar el desenvolupament de la jornada i repartir les tasques de cadascú per tal que els i les delegats/des aprofitin el màxim aquesta experiència.

I edició de la Jornada de Delegats – 2017

Com bé recordareu, l’any passat es va realitzar a Sta. Coloma de Farners la primera edició de la Jornada de Delegats de la comarca de la Selva, on van participar 82 joves, 11 tècnics i dinamitzadors i 20 tutors procedents de 12 instituts de 10 municipis: Amer, Arbúcies, Blanes, Breda, Caldes de Malavella, Hostalric, Lloret de Mar, Santa Coloma de Farners, Tossa de Mar i Vidreres.

També es va realitzar una formació adreçada als tutors i tutores sobre com facilitar la participació dels joves a l’aula a càrrec de l’Albert Serra (Formador de delegats del projecte 3D de les comarques gironines). I un espai on compartir anècdotes, experiències, bones pràctiques, dubtes i preguntes els quals els tutors/es els permetien veure diverses perspectives.

Aquest any, també es realitzarà una formació per a tutors i tutores així com també es deixarà un espai on compartir les experiències.

La jornada va ser tot un èxit! Així doncs, aquest any repetim! Més i millor!

Delegats/des de Lloret de Mar de 2n ESO particpants a la Jornada – 2017

A Lloret de Mar ja n’està fent ressò!! Podeu escoltar el podcast de Ràdio LLoret on es parla sobre aquesta jornada a aquí.

Podeu trobar la notícia sobre la Jornada de Delegats de l’any passat a aquí.

No Comments

Post A Comment