Camp de treball – COCAT

Camp de treball – COCAT

COCAT és una plataforma d’organitzacions formada per les entitats que organitzen camps de treball internacionals a Catalunya: Fundació Escolta Josep Carol, Fundació Catalana de l’Esplai, RAI (Recursos d’animació Intercultural), Obre’t Ebre, Casal de Joves de Cardedeu i el CRUC (Coordinadora Rural de Catalunya).

 

A Catalunya es porten a terme anualment uns 15 camps de treball internacionals, que acullen al voltant de 300 persones participants d’altres països, però COCAT reserva 3 o 4 places a cada projecte per a catalans/es.

 

El procés d’inscripció és el mateix que per als Camps de Treball a l’estranger. Per a inscriure’t, vés a la secció Cerca i inscripció a camps de treball internacionals de la web www.cocat.org

Això sí, tingues en compte que a la majoria dels camps de treball la llengua vehicular serà l’anglès, és una bona oportunitat per a practicar l’idioma!!!!

Si encara no estàs convençut/da, pots llegir les experiències de participants d’anys anteriors i aquí

Quins tipus de camps de treball hi ha?

  • En funció de la temàtica
  • En funció de la durada
  • En funció de la destinació

Si vols veure quins són els camps de treball d’aquest any, entra a www.cocat.org/camps-de-treball-catalunya, afanya’t, les inscripcions ja estan obertes!!

 

No Comments

Post A Comment