Concurs Instagram per a joves

Concurs Instagram per a joves

 

Preparat per capturar la teva primavera?? 

Concurs d’Instagram per a joves de 14 a 30 anys dels municipis de la Selva Sud (Breda, Hostalric, Massanes, Fogars de la Selva, St. Feliu de Buixalleu, Riells i Viabrea i Fogars de la Selva)!

Fes una foto inspirada amb #viscalaprimavera i segueix els passos que t’indiquem a les bases. Premis, categories, creativitat i acció!

MODALITAT I TEMÀTICA

La modalitat serà una fotografia relacionada amb la primavera. Es valorarà especialment que la fotografia formi part dels municipis membres de la zona Selva Sud: Fogars de la Selva, Sant Feliu de Buixalleu, Massanes, Breda, Riells i Viabrea i Hostalric.

Es valorarà un peu de foto relacionat amb la frase #viscalaprimavera amb un màxim de 200 caràcters (Les mencions i hastags no conten).

TERMINIS

El termini de presentació és fins el 10 d’abril.

Es publicarà els/les guanyador/es a les xarxes socials de l’Oficina Jove de la Selva, l’Espai Jove Breda, Espai Jove Riells i Viabrea i Punt d’Informació Hostalric el dia 20 d’abril.

PARTICIPANTS

 

Hi haurà dues categories:

  • Categoria A: joves entre 14 i 18 anys
  • Categoria B: joves entre 19 i 30 anys

Quan es publiqui la fotografia caldrà:

  • Mencionar a @oficinajovedelaselva
  • Etiquetar el hashtag #viscalaprimavera, el nom del teu municipi i la categoria a la que et presentes #categoriaA o #categoriaB

 

IMPORTANT: s’ha de seguir el perfil @oficinajovedelaselva per tal que els/es responsables del concurs puguin veure la foto.

PREMIS I LLIURAMENT

1er premi: 2 entrades per passar tot un dia a Selva Aventura i gaudir de les activitats “Tirolina zig-zag”, “Bosc elàstic”, “Circuit acrobàtic” i “Camina descalç”.

2on premi: 2 entrades al circuit acrobàtic de Selva Aventura.

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment