Comença l’#itutambé amb nous tallers audiovisuals per a joves

Comença l’#itutambé amb nous tallers audiovisuals per a joves

El Consell Comarcal de la Selva engega una nova edició del projecte de desenvolupament comunitari (PDC) #itutambé dirigit a joves de 12 a 18 anys de la comarca amb l’objectiu és dinamitzar les urbanitzacions a través d’activitats que afavoreixen la cohesió social.

Són els mateixos joves que van participar en l’anterior edició els que han sol·licitat repetir els tallers audivisuals. Aquests cursos tenen 3 mesos de durada i l’objectiu és aprendre a realitzar un curtmetratge, des de l’elaboració del guió, tècniques de la gravació (tipus de plans, enquadraments), el so o l’actuació.

Aquest 2018 es preveu que el projecte #itutambé es faci a un total de set urbanitzacions dels municipis de Sils, Vidreres, Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Riudarenes, Massanes i Santa Coloma de Farners. Aquesta iniciativa està finançada per la Secretaria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i coordinada pel Departament del Pla d’Inclusió i Ciutadania de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal amb la col·laboració dels ajuntaments i associació de veïns de la comarca que hi participen.

Aquests tallers són totalment gratuïts i cal inscripció prèvia. Per a més informació dels cursos a cada municipi:

 

Vidreres

Data: Comença el 5 d’abril del 2018

Horari: Tots els dimecres de 1700 a 19:00 h

Lloc: Centre Cívic d’Aiguaviva

Inscripcions: Centre Cívic de Vidreres – 972850067

 

Massanes – Riuclar

Data: Comença el 5 d’abril del 2018

Horari: Tots els dijous de 1700 a 19:00 h

Lloc: Centre Cívic de Riuclar

Inscripcions: Ajuntament de Massanes – 972864480

 

Santa Coloma de Farners – Residencial

Data: Comença el 10 d’abril del 2018

Horari: Tots els dimarts de 16:45h a 18:45h

Lloc: Centre Cívic de Santa Coloma Residencial

Inscripcions: 626328972 (per whatsapp també)

 

Al canal Selva TV hi trobareu un resum de la Mostra de curtmetratges #itutambé que es va celebrar a principis d’any on els joves van mostrar la feina feta durant el curs 2017.

No Comments

Post A Comment