Camps de Treball

Camps de Treball

Ja ho diuen que a l’Abril, aigües mil i mirant el dia d’avui sembla que la dita és d’allò més encertada! Però no oblidem que aviat sortirà el sol, la calor arribarà i els i les joves començaran a pensar… «QUÈ FARÉ AQUEST ESTIU?»

Doncs us deixem una molt bona proposta: PARTICIPAR A UN CAMP DE TREBALL!

Com cada any la Direcció General de Joventut organitzar camps de treball com a activitat idònia per als i les joves -atenent al component social, a l’intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l’entorn local-, i aposta per la millora qualitativa dels projectes.

Camps de treball

Adreçat a joves de 14 a 29 anys, inclou

  • els camps de treball a Catalunya, es desenvolupen a Catalunya i els participants són joves menors d’edat residents a Catalunya
  • els camps de treball a la resta de l’Estates desenvolupen a Catalunya i els participants són joves menors i majors d’edat residents a Catalunya, i també procedents de tot l’Estat espanyol
  • els camps de treball internacionalses desenvolupen a Catalunya i els participants són joves majors d’edatresidents a Catalunya i també estrangers procedents de tot Europa (en alguns casos també procedents de països de fora de la UE)

 

En què consisteixen?
Els camps de treball són estades d’estiu en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni.

 

Quina durada tenen els camps de treball?
Els camps de treball que s’organitzen a Catalunya tenen una durada de quinze dies.
Els camps de treball d’intercanvi a altres zones de l’Estat i a l’estranger, poden tenir una durada superior, depenent del tipus de projecte, el país d’estada o l’entitat organitzadora. A les fitxes informatives de cada camp hi trobareu aquests aspectes.

Camp de treball

Inscripcions

El procés d’inscripció al programa de camps de treball es diferent en funció de la modalitat de camp desitjada:

  • Per al programa de camps de treball a Catalunya d’intercanvi internacionals, l’usuari haurà de contactar directament amb COCAT, l’entitat que gestiona les inscripcions, per obtenir tota la informació del camp, dates d’inscripcions i de pagament de la quota.
  • Per als programes de camps de treball a Catalunya per a joves catalans, camps de treball a Catalunya d’intercanvi amb la resta de l’estat, així com per a la oferta de places de camps de treball a altres CCAA, les places s’atorgaran mitjançant sorteig davant notari.

Per a participar en el sorteig, els usuaris hauran de fer la preinscripció durant el període comprès del 9 d’abril (a partir de les 12 h del migdia) al 17 d’abril (fins a les 12 h del migdia) clicant a aquí. Els sistemes emprats són automàtics, la qual cosa facilita l’accés en igualtat de condicions i garanteix la transparència del procés.

 

Camps de treball

 

 

No Comments

Post A Comment