Bergwaldprojekt – Projecte boscos de muntanya

Bergwaldprojekt – Projecte boscos de muntanya

Us deixem una nova proposta per què fer aquest estiu!

 

El Bergwaldprojekt – Projecte de Boscos de Muntanya és una entitat sense ànim de lucre que organitza estades de voluntariat als boscos per a joves majors de 18 anys.

 

El seu objectiu és realitzar tasques de preservació i manteniment dels paisatges tradicionals de muntanya als Pirineus catalans.

 

DURADA: Les estades tenen una durada d’una setmana. A

quest any s’han organitzat unes estades del 2 de juliol al 23 de setembre, que tenen una durada d’una setmana i es realitzaran al Massís de l’Orri, al Parc Natural de l’Alt Pirineu, i a Ginestarre, un petit poble de muntanya pertanyent al municipi d’Esterri de Cardós, a la Vall de Cardós (Pallars Sobirà).

TASQUES: Cada matí, en funció de les condicions del bosc i del grup, s’organitza la distribució de tasques.

L’equip del projecte orienta als participants en les feines. Col·laboren amb els propietaris dels boscos i amb gestors institucionals (ajuntaments, parcs naturals, enginyers forestals comarcals…).

 Les tasques varien en funció del projecte, consulta aquesta informació a la descripció de cada projecte.

REQUISITS: Cal ser major d’edat, tenir una bona condició física i una tolerància alta a les inclemències meteorològiques. Les despeses d’alimentació i allotjament estan incloses, però les despeses de desplaçament fins a la zona de l’estada corren al càrrec del/la participant. No cal que tinguis coneixements previs sobre conservació dels boscos.

Per a més informació i inscripcion entra a: https://www.projecteboscos.cat/inscripcions

No Comments

Post A Comment