Ets un cul inquiet?

Ets un cul inquiet?

Joves inquiets per la cultura

L’Oficina Jove organitza el dia 30 de juny  la primera trobada de joves de la Selva per gaudir d’un dia intens de creació cultural i d’intercanvi d’experiències

L’espai cultural de Can Cassó d’Arbúcies serà l’escenari que acollirà la primera trobada de joves de la Selva “Cul inquiet”; un procés participatiu que culmina en una diada intensa. L’objectiu principal és oferir un espai d’acompanyament als joves en el desenvolupament de les seves inquietuds culturals. De forma paral·lela es treballarà la formació cultural, el foment de l’esperit crític en el consum cultural i la igualtat d’oportunitats en el territori.

En aquest moment s’ha obert un període per recollir propostes formatives per part dels joves que s’està fent a través dels espais joves i els instituts de la Selva per tal d’arribar al màxim de joves possible. Aquestes propostes també es poden fer arribar a través d’aquest formulari i a partir del dia 7 de maig es sotmetran a debat per definir la programació final.

Al llarg del matí hi haurà diversos espais de diferents disciplines artístiques escollides pels propis joves, dinamitzats per a joves artistes de la Selva referents en aquestes disciplines. A la tarda tindrà lloc un espai d’intercanvi i foment d’experiències culturals; tot seguit, una formació per a tots els participants per al desenvolupament del talent creatiu jove i una mostra dels treballs realitzats durant el matí. Per acabar hi haurà un concert a càrrec de la Big Band de l’Orquestra Jove de la Selva i la Sant Andreu Jazz Band.

Aquesta iniciativa  està liderada per l’Oficina Jove de la Selva amb el suport de l’Ajuntament d’Arbúcies i la resta de municipis de la Selva participants, el Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Girona i la Direcció General de Joventut.

No Comments

Post A Comment