Cul Inquiet agafa forma

Cul Inquiet agafa forma

Fa uns dies us explicavem que l’Oficina Jove de la Selva organitza, en col·laboració amb els referents de joventut de la comarca, la primera trobada de joves de la selva. Serà el 30 de juny a l’Espai cultural de Can Cassó d’Arbúcies i s’anomena Cul Inquiet. 

Us vam demanar que ens fessiu arribar les vostres propostes a través d’un formulari online. A més, els municipis a través dels/les tècnic/es de joventut han donat veu als diferents joves de la comarca presentant el projecte als espais joves i instituts i recollint totes les propostes que han anat sorgit. 

 

Ja hem rebut totes les propostes i ara estem prioritzant i escollint quins tallers i quines activitats es duran a terme el dia 30 de juny en base el que els i les joves heu anat dient. Aviat farem retorn d’aquest procés participatiu i explicarem amb més detall en què consistirà i on i com us podreu apuntar a l’activitat que més us agradi. 

 

L’objectiu principal de la trobada és oferir un espai d’acompanyament als joves en el desenvolupament de les seves inquietuds culturals. Al llarg del matí hi haurà diversos espais de diferents disciplines artístiques, on en breu anunciarem quines, dinamitzats per a joves artistes de la Selva referents en aquestes disciplines. A la tarda tindrà lloc un espai d’intercanvi i foment d’experiències culturals; Per acabar hi haurà un concert a càrrec de la Big Band de l’Orquestra Jove de la Selva i la Sant Andreu Jazz Band.

Aquesta iniciativa  està liderada per l’Oficina Jove de la Selva amb el suport de l’Ajuntament d’Arbúcies i la resta de municipis de la Selva participants, el Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Girona i la Direcció General de Joventut.

 

Per a més informació, consulta la notícia del 26 d’abril a aquí 

 

No Comments

Post A Comment