Alumnes del IES Rafael Campalans, premiades pel Dia d’Europa

Alumnes del IES Rafael Campalans, premiades pel Dia d’Europa

El passat divendres 4 de maig, alumnes de 1r de batxillerat del IES Rafael Campalans d’Anglès van participar a la Jornada acadèmica en ocasió del Dia d’Europa (9 de maig), juntament amb els alumnes dels instituts Salvador Espriu de Salt, i l’Institut de Cassa.

En aquesta edició la jornada, organitzada des de l’àrea de Filosofia, portava per títol “Valors democràtics a cent anys de la Gran Guerra” i ha estat precedida per un treball previ en cada centre i en un campus virtual (Dia d’Europa 2018).

La Jornada, amb més de 140 participants, es va desenvolupar a la Factoria cultural Coma Cros, a Salt. La presentació inicial ha estat a càrrec de la Dra. Mariona Illamola, professora de Dret i directora de l’oficina Europe Direct de Girona, que ha exposat la feina que realitza aquesta oficina per aproximar la Unió Europea als habitants de les comarques gironines, i ha animat als participants a interessar-se i col·laborar críticament en la construcció d’Europa.

Podeu llegir tota la informació de l’esdeveniment clicant el següent enllaç: Notícia jornada dia d’Europa

No Comments

Post A Comment