Joves en pràctiques (JENP)

Joves en pràctiques (JENP)

Com us vam comentar l’octubre passat, alguns Ajuntaments de la comarca van demanar la subvenció «Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil» del Servei d’Ocupació de la Catalunya.

La convocatòria tenia l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

La contractació consistia en 6 mesos de jornada completa amb un contracte en pràctiques treballant en les dependències de l’Ajuntament (es buscaven diversos perfils, depenent de cada ajuntament, per exemple, dinamitzadors/es, jardiners/es, auxiliars administratius…)

Durant aquest mes de maig es finalitza el programa on han participat els ajuntaments d’Amer, Bonmatí, Breda, Fogars, Hostalric, La Cellera, Riudellots de la Selva, Sta. Coloma de Farners, Sils, Tossa de Mar, Vidreres entre altres i el Consell Comarcal de la Selva.  Els Ajuntaments estan satisfets de la participació del programa i en alguns casos, es prorroga el contracte de treball de la persona contractada. I els joves participants han tingut la oportunitat de treballar d’allò que han estudiat i aprendre del sector.

 

El SOC ha subvencionat els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa. Podeu consultar la normativa a aquí.

 

 

 

 

«Contracte de treball efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/213/2016, d’1 d’agost, cofinançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i Fons Social Europeu 2014-2020, amb un confinançament del 91,89%»

 

No Comments

Post A Comment