Torna les Brigades Joves a la comarca!

Torna les Brigades Joves a la comarca!

Durant la primavera, no només comencem a veure flors florir sinó també comencem a pensar què farem a l’estiu. I estiu és igual a…. BRIGADES JOVES!! Si vols treballar a les dependències del teu ajuntament, informa’t sobre si es farà brigada jove i quan s’obriran les inscripcions! Afanya’t!!

 

I pels que encara no sabeu què són podeu veure aquest vídeo on us expliquem molt breument en què consisteix!

 

Recorda! El projecte Brigada Jove consta de dues parts complementàries: per una banda el desenvolupament de les tasques laborals en un entorn tutoritzat (contracte laboral) i per altra banda una formació transversal per tal d’afavorir l’adquisició de competències i habilitats per a la vida (formació). La durada d’aquesta formació és variable, segons el municipi (de 4h a 16h).

L’objectiu d’aquest programa és oferir als joves una primera feina per tal que puguin adquirir competències professionals i obrir-se camí en el món laboral. Es contracten joves entre 16 i 25 anys perquè desenvolupin diverses tasques, segons les necessitats del municipi. Entre elles, feines administratives, de promoció turística, de l’àmbit cultural, de manteniment d’espais municipals, d’atenció al públic… La feina és remunerada i inclou formació i acompanyament

 

Què en diuen els joves participants?

Els nois i noies que hi van prendre part durant el 2016 van destacar que el projecte els va donat l’oportunitat de conèixer el món laboral, d’aprendre a treballar en equip, d’obtenir uns primers ingressos, d’adquirir habilitats professionals i de comptar amb experiència professional.

No Comments

Post A Comment