Les brigades joves estan a tope!

Les brigades joves estan a tope!

Com ja sabeu, el projecte Brigada Jove ja fa dies que s’ha iniciat a molts llocs de la comarca de la Selva. Com molt bé sabeu, consisteix en un projecte educatiu- laboral, que duen a terme diferents ajuntaments de la comarca i  que permet als joves més joves poder tenir un primer contacte amb el mercat de treball en un entorn proper.

 

Així doncs, manteniments, suport administratiu, dinamització turística, pintura o monitor de lleure són algunes de les tasques que els i les joves de la comarca realitzaran durant aquests mesos de juny i juliol.

Enguany, la Brigada Jove s’està fent a 14 municipis que són: Breda, Brunyola, Caldes de Malavella, la Cellera de Ter, Hostalric, Sant Hilari de Sacalm, Sils, Riudarenes, Riudellots, Sta. Coloma de Farners, Tossa de Mar, Vidreres i Vilobí d’Onyar.

Hi participaran més de 80 joves, i a més de realitzar les tasques pròpies del lloc de treball, també assistiran a sessions de formació on es treballarà l’adquisició de competències, les habilitats per a la vida i es donarà informació sobre el procés de recerca de feina (com fer un CV, on buscar feina, com superar una entrevista de treball…).

Com cada any, es fa una avaluació amb la participació dels/les joves participants al finalitzar els projecte i s’estudia si cal modificar quelcom per adaptar el projecte a la realitat actual.

 

No Comments

Post A Comment