Bye, bye estiu!

Bye, bye estiu!

Amb l’inici del curs escolar ens acomiadem de les vacances d’estiu, un dels moments de l’any més esperats pels i les joves ja que aprofiten per fer multitud d’activitats diverses, com marxar a l’estranger, anar de campament o viure la primera experiència laboral.

En aquest post destaquem algunes d’aquestes experiències i podem dir que aquest estiu els i les joves han estat molt actius. Com la Mariona, que ha treballat de monitora al casal jove de Breda, que és una de les 176 activitats de lleure que s’han fet a la Selva i on han participat gairebé 10.000 infants i joves.

O en Jesús, de Sils, que és un dels 80 joves que han format part del projecte Brigada Jove que s’ha fet en 14 municipis de la comarca. Els i les joves han treballat en algun servei municipal i han rebut una formació en competències professionals i habilitats per a la vida.

Una experiència molt diferent ha estat la de la Mirna, que ha passat l’estiu a França fent un voluntariat per joves de menys de 18 anys que consistia en la neteja i recuperació d’un espai natural de la zona. En canvi, l’Andrea ha fet un voluntariat a Tossa de Mar de conservació i observació del fons marí. Aquest és un dels set camps de treball que es fan a la comarca i que han acollit un centenar de joves de tot Catalunya.

Finalment aquí podeu veure les millors imatges del #preparatperlestiu, la campanya que hem impulsat des de l’Oficina Jove de la Selva per visibilitzar què fan els joves durant les vacances. En Jaume, de Riudellots, ens va enviar una foto d’ell tocant la guitarra.

No Comments

Post A Comment