Nou curs amb molta activitat jove

Nou curs amb molta activitat jove

L’inici del curs 2018-2019 ha vingut acompanyat d’una variada oferta d’activitats per a joves als diversos municipis de la Selva. Com cada any, el començament del curs marca també l’inici de tallers, formacions i programacions d’activitats als espais joves, punts d’informació juvenil i instituts com l’Espai jove de Riudellots de la Selva que ofereix els tallers de teatre per a joves, el Casal de joves de Tossa de Mar que a partir de novembre enceten els tallers de «cuina de supervivència» per a joves, les activitats de participació #DonalaVolta al #CercleJove de Santa Coloma de Farners o el PIJ – Hostalric que estrenen el grup de batucada jove.

Altres punts on pots consultar l’oferta juvenil setmanal és a l’Espai Jove de Breda, Can Torronet de Vidreres, El Puntet de Lloret de Mar, l’Espai Jove de Sils, el de Riells i Viabrea, Riuderenes o Ca la Romana a Caldes de Malavella.

A més, els i les referents joves tenen una presència cabdal als instituts i a partir de mitjans d’octubre tornen els punts d’informació mòbil a alguns dels centres de secundària de la comarca, amb dinamitzacions a l’hora del pati, cartellera informativa, tallers a l’aula, etc.

Per a més informació sobre participació juvenil, associacionisme, cerca de feina, mobilitat internacional, entre d’altres, ens pots trobar a l’Oficina Jove de la Selva!

No Comments

Post A Comment