Busques feina?

Busques feina?

Busques feina i no saps molt bé quins passos has de seguir?

No tens molt clar de què vols treballar ni tampoc de l’oferta laboral que hi ha actualment?

Tens dubtes sobre el teu currículum?

Tens una entrevista de feina i t’agradaria preparar-la?

 

L’Oficina Jove de la Selva ofereix un SERVEI D’ORIENTACIÓ LABORAL amb l’objectiu d’acompanyar-te en el procés de recerca de feina.

Oferim una atenció individualizada, propera i de qualitat adaptant el servei a les teves necessitats. Des de la definició del teu objectiu professional fins a la inscripció a les ofertes de feina.

Aquest servei està destinat a joves entre 16 i 35 anys.

 

I si estàs pensant en marxar fora l’estranger a estudiar o treballar, l’Oficina Jove de la Selva té un SERVEI D’ORIENTACIÓ i
assessorament. T’acostem tota la informació dels programes de mobilitat internacional (FP Dual, Mobipro, TLN…) i posem al teu abast la informació necessària per continuar la teva formació (reglada, no reglada, idiomes,…) i de quines pràctiques pots realitzar per adquirir experiència professional.

També des de l’Oficina jove us assessorem sobre el SERVEI DE VOLUNTARIAT EUROPEU. Un projecte de voluntariat internacional per a joves d’entre 17 i 30 anys per realitzar una experiència d’aprenentatge en l’àmbit de l’educació no formal en un país de la Unió Europea.

La durada pot ser entre 6 i 12 mesos. El servei consisteix en:

L’entitat d’enviament (l’Oficina Jove de la Selva n’és una) s’encarrega de buscar els joves participants, la coordinació prèvia i el seguiment. Fa assessorament personalitzat amb el/la voluntari/a i conjuntament busquen les millors opcions que s’adaptin a les seves necessitats. Un cop decidit l’àmbit de treball i escollida l’entitat d’acollida, l’Oficina Jove continua fent seguiment i assessorant al/la jove.
El voluntari/a, un cop ha marxat a l’estranger treballarà durant 5 dies/setmana i tindrà 2 dies lliures i 2 dies de vacances el mes.
L’entitat d’acollida és la que proporciona les tasques als voluntaris, allotjament, manutenció, formació durant l’estada, curs d’idiomes, etc.

Pots demanar hora per qualsevol d’aquests serveis trucant al 972 84 36 08. 

No Comments

Post A Comment