Dia Mundial de la Sida

Dia Mundial de la Sida

L’1 de desembre se celebra el Dia Mundial de la Sida amb l’objectiu de promoure l’educació per a la salut, prevenir l’aparició de casos nous, i detectar-los i tractar-los de forma precoç. El dret a viure en un entorn lliure, inclusiu i sense VIH, ve acompanyat del deure de treballar per aconseguir-ho.

Aquest esdeveniment té com a objectiu donar a conèixer la situació i impulsar avenços pel que fa a la prevenció i el tractament de la infecció en els països amb més prevalença i a la resta del món.

Com cada any, l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut es suma a aquesta diada aquest any, sota el lema “L’esforç conjunt cap a una resposta positiva”. Nosaltres també ens sumem a aquesta campanya, que reclama la necessitat de vetllar per garantir una atenció de la salut universal i equitativa donar resposta a les necessitats incorporant la perspectiva de gènere, la promoció de la recerca i la innovació.

Aprofitem el dia d’avui per reflexionar i afegir-nos a un esforç conjunt que ens doni respostes positives per a totes les persones!

 

Us deixem el manifest perquè el pugueu descarregar i també el cartell d’aquest any.

No Comments

Post A Comment