Un present amb igualtat, un futur millor

Un present amb igualtat, un futur millor

15 joves de Breda, dues setmanes, molts debats i 3 curtmetratges. Aquests són els ingredients que han donat peu a la campanya #obrimments sobre igualtat de gènere i que ha estat ideada i realitzada per un grup de joves durant el casal d’estiu de l’Espai Jove de Breda.

Aquests curts audiovisuals denuncien situacions de discriminació de gènere, els micromasclismes  i reivindiquen quines relacions entre nois i noies volen. El lema de la campanya, “Un present amb igualtat, un futur millor”, descriu molt bé l’esperit del projecte que és el resultat d’un procés de sensibilització on els propis joves han reflexionat, a partir de dinàmiques participatives basades en l’educació en el lleure, al voltant de temes com la igualtat de gènere, la diversitat sexual i de gènere i la prevenció de les violències masclistes.

El 23 de novembre, en el marc del Dia Internacional de l’eliminació de la violència envers les dones, es va donar el tret de sortida a aquesta campanya juvenil a favor d’unes relacions més sanes i lliures, on alguns dels joves protagonistes van presentar els vídeos i la seva experiència.

Aquí podeu veure els vídeos:

 

Aquesta proposta s’ha dut a terme des de l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Breda i amb el suport de l’Oficina Jove de la Selva i el Programa 3 Voltes de la Direcció General de Joventut.

 

 

No Comments

Post A Comment