De la Selva al món

De la Selva al món

L’Isabel Vega és una jove de 23 anys d’Amer i va estar tot un any fent d’au pair a Islàndia. Aquest és el primer dels tres vídeos “De la Selva al món” que hem fet des del servei de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de la Selva amb el suport d’Europe Direct Girona, on s’explica la vivència de 3 joves de la comarca que han participat en alguns dels programes de mobilitat internacional.

Aquest 2018 el servei de Mobilitat Internacional ha realitzat 26 orientacions individualitzades i 5 xerrades a instituts. A més, l’Oficina Jove de la Selva és entitat d’enviament de l’acció Servei de Voluntariat Europeu del Programa Erasmus+, així que si estàs pensant en viure una experiència en algun país d’Europa però no saps com fer-ho, aquí et donem un cop de mà!

No Comments

Post A Comment