La directora general de Joventut visita l’Oficina Jove de la Selva

La directora general de Joventut visita l’Oficina Jove de la Selva

La directora general de Joventut, Norma Pujol, acompanyada de la coordinadora territorial de Joventut de Girona, Agnès Fàbregas, ha visitat l’Oficina Jove de la Selva i els equipaments juvenils de Blanes i Santa Coloma de Farners, els quals inicien una nova etapa de l’àrea de joventut. Els alcaldes d’aquests dos municipis han estat presents durant la visita i han pogut compartir els nous reptes que enceten.

Pel que fa a l’Oficina Jove, el president del Consell Comarcal de la Selva i l’equip de tècnics i tècniques han estat els encarregats d’explicar de primera mà a la directora els principals projectes i serveis que l’oficina està desenvolupant arreu del territori. S’ha destacat la presència dels tècnics compartits en 16 dels 26 municipis de la comarca desplegant les polítiques locals de joventut i assessorant els ajuntaments. 

Des del 2010 l’Oficina Jove ha atès gairebé 30.000 consultes de joves i el servei d’orientació i acompanyament laboral i formatiu ha esdevingut una referència a la comarca, només aquest 2018 s’han realitzat 458 atencions. Les xerrades als instituts, els tallers i dinamitzacions en l’àmbit de la salut i la creació del joc “Preparat” sobre les habilitats per la vida són algunes de les iniciatives que la directora ha pogut conèixer.

Aquesta visita per part de la Direcció General de Joventut ha estat una oportunitat per posar en valor el treball que s’està duent a terme als diversos municipis de la Selva amb l’objectiu d’afavorir i facilitar les oportunitats per a que els i les joves puguin desenvolupar el seu propi projecte de vida i exercir la plena ci

utadania.

No Comments

Post A Comment