S’acosta la 3ª edició de la Jornada de Delegats de la Selva

S’acosta la 3ª edició de la Jornada de Delegats de la Selva

L’equip de tècnics i tècniques de joventut de la Selva estem preparant la tercera edició de la Jornada de Delegats que es farà el proper 15 de febrer a Sils. Per aquest 2019, aquest projecte comarcal, comptarà amb la participació de 94 alumnes de 2on d’ESO i 28 tutors procedents de 14 instituts de la comarcal. Enguany s’ha augmentat el nombre d’alumnes participants, així com de profesionals de joventut implicats, amb un total de 18 tècniques i tècnics de la majoria de municipis de la Selva.

La Jornada de delegats és un espai d’intercanvi on els alumnes poden treballar diverses habilitat socio-comunicatives i de grup, per tal de desenvolupar la seva tasca com a delegats de la millor manera possible.

A més, paral·lelament es realitza una formació adreçada als tutors i tutores sobre com facilitar la participació dels joves a l’aula i que anirà a càrrec de la Laura Masó, tècnica de participació de la Coordinació Territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

La bona resposta que ha tingut aquesta jornada des de la seva primera edició l’any 2017 ha donat peu a realitzar un treball més ampli i específic amb els i les delegades en alguns instituts. En aquest sentit, i de la mà d’alguns tècnics de joventut, aquest any s’han impulsat diversos projectes de formació de delegats als instituts amb l’objectiu d’oferir un acompanyament a aquesta figura durant el curs escolar.

No Comments

Post A Comment