Parlem de sexualitat!

Parlem de sexualitat!

L’Oficina Jove de la Selva es mou i no para! Aquest febrer estarem als patis dels instituts de la comarca per parlar sobre sexualitat, relacions de parella, diversitat sexual, afectivitat i altres dubtes que puguin tenir els i les joves en motiu del Dia Mundial de la Salut Sexual.

La nostra societat està plena de mites i estereotips entorn les relacions sexuals que solen reproduir situacions de desigualtat de gènere. És per això que en el marc del projecte dels punts d’informació mòbil als centres de secundària, volem aprofitar les hores d’esbarjo per acostar informació sobre l’àmbit de la salut sexual. Aquestes accions tenen per objectiu reflexionar amb els i les joves per desmuntar falses creences i fomentar relacions lliures, saludables i respectuoses amb nosaltres mateixes i amb els altres.

També ens movem al pati perquè volem saber com veuen els i les joves de la Selva la sexualitat, com entenen els límits i el consentiment, les relacions de parella, el gènere, entre d’altres.

Si ets jove i tens ganes de participar-hi, pots contestar aquestes preguntes i aviat rebreu el feedback de la informació recollida: ENQUESTA SEXUALITAT I JOVES DE LA SELVA.

A més a més, des del servei de salut de l’Oficina Jove s’atenen consultes específiques, es posa a disposició dels i les joves informació d’interès i es realitzen diverses dinàmiques als centres de secundària i als espais joves per debatre, compartir dubtes i inquietuds. A continuació us deixem aquest enllaç on hi trobareu recursos i informació sobre la salut sexual.

 

No Comments

Post A Comment