De la Selva al món (part II)

De la Selva al món (part II)

Continuem amb el segon vídeo De la Selva al món, on des de l’Oficina Jove donem veu a joves que han viscut una experiència de mobilitat internacional.

La Rut Figueras és una jove de 21 anys de Sils i va participar al projecte TLN.cat per fer pràctiques professionals a Polònia. Aquest vídeo és una iniciativa del servei de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de la Selva amb el suport d’Europe Direct Girona, on s’explica la vivència de 3 joves de la comarca que han participat en alguns dels programes de mobilitat internacional.

El servei de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de la Selva t’orienta i t’assessora alhora de realitzar projectes com el que ha fet la Rut així que si estàs pensant en viure una experiència en algun país d’Europa però no saps com fer-ho, aquí et donem un cop de mà!

No Comments

Post A Comment