Formacions de lleure per Setmana Santa

Formacions de lleure per Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa hi ha una àmplia oferta de formacions en l’àmbit del lleure, moltes d’elles impulsades en col·laboració amb diversos municipis. Els ajuntaments de la comarca tenen clar que el lleure educatiu és una oportunitat per a que els i les joves puguin gaudir d’altres temps d’oci i d’aprendre a través de l’educació en valors i la participació.

Actualment el lleure ja ha esdevingut també una opció professional per a molts joves i des de l’Oficina Jove de la Selva  hem fet un recull dels propers cursos que estan previstos fer durant les vacances de Setmana Santa en format intensiu.

Formació de premonitors/es de lleure de la Selva 

L’Oficina Jove de la Selva organitza una formació destinada als i les joves de la comarca nascuts el 2001, 2002 o 2003 i que tenen interès en introduïr-se al món del lleure. Aquesta formació es fa durant un cap de setmana a una casa de colònies amb l’objectiu de fer un primer tast sobre la figura d’un monitor o monitora i l’ús del joc com a eina educativa. Aquesta vol ser una experiència molt pràctica i una oportunitat per compartir un cap de setmana amb altres joves de la comarca.

23 i 25 de març a Can Vandrell (Sant Feliu de Buixalleu)

Places: 65 joves (places exhaurides)

 

 

Cursos de monitors/es d’activitats de lleure 

Vidreres – Tossa de Mar 

Els ajuntaments de Tossa de Mar i Vidreres ofereixen un curs de monitor/a de lleure en format intensiu que es realitzarà durant les vacances de Setmana Santa, la primera meitat de la formació a Vidreres i la segona meitat al casal de Joves de Tossa.

 • Requisits d’accés: Tenir 18 anys complerts el dia d’inici del curs. Tenir el Grau en Educació Secundària.
 • + info i matrícula: via online en aquest enllaç de la web de l’Escola de l’Esplai
 • Termini: fins el dia 31 de març de 2019 o fins que es completin les places

 

Santa Coloma de Farners – Vilobí d’Onyar

Els ajuntaments de Santa Coloma de Farners i de Vilobí d’Onyar ofereixen un curs de monitor/a de lleure en format intensiu que es realitzarà durant les vacances de Setmana Santa.

 • Requisits d’accés: Tenir 18 anys complerts el dia d’inici del curs. Tenir el Grau en Educació Secundària.
 • + info i matrícula: web de l’Escola de l’Esplai
 • Termini: a concretar

 

Cursos de directors/es d’activitats de lleure 

Tossa de Mar – Lloret de Mar

El Casal de Joves de Tossa i El Puntet Lloret-Fenals organitzen un curs de director de lleure en format semi-intensiu i que començarà el proper 15 de març.

 • Requisits d’accés: Tenir 18 anys complerts el dia d’inici del curs. És indispensable tenir el carnet de monitor/a, o haver cursat els mòduls 2 i 3 de la formació de monitor/a (itinerari formació de monitor), o tenir una titulació superior en l’àmbit educatiu i unes hores d’experiència acreditables (consulteu l’Escola).
 • + info i matrícula: via online en aquest enllaç de la web de l’Escola de l’Esplai
 • Termini: fins el dia 3 de març de 2019 o fins que es completin les places

 

Hostalric (Selva Sud) 

Les regidories de joventut de la zona de la Selva Sud (Breda, Fogars de la Selva, Hostalric, Massanes, Sant Feliu de Buixalleu, Riells i Viabrea i Arbúcies) juntament amb l’Escola de l’Esplai han organitzat un curs intensiu per totes aquelles persones que volen fer un pas més i professionalitzar-se en el món del lleure. Enguany es farà a Hostalric.

 • Requisits d’accés: Tenir 18 anys complerts el dia d’inici del curs. És indispensable tenir el carnet de monitor/a, o haver cursat els mòduls 2 i 3 de la formació de monitor/a (itinerari formació de monitor), o tenir una titulació superior en l’àmbit educatiu i unes hores d’experiència acreditables (consulteu l’Escola).
 • + info i matrícula: via online en aquest enllaç de la web de l’Escola de l’Esplai
 • Termini: fins el dia 31 de març de 2019 o fins que es completin les places

Per a més informació: selva@oficinajove.cat / 972 84 36 08

No Comments

Post A Comment