Pel 8 de març, #SomAquí

Pel 8 de març, #SomAquí

Pel Dia Internacional de les Dones, l’Oficina Jove de la Selva es trasllada als patis dels instituts i espais joves de la comarca per fer activitats reivindicant una mirada feminista de la societat.

Al llarg de l’any l’Oficina Jove realitza tallers, xerrades a les aules i accions de sensibilització als municipis al voltant de la igualtat, de manera que aquest tema és una línia de treball que s’ha integrat de forma transversals en el conjunt de projectes que es desenvolupen. En aquest vídeo veuràs algunes de les iniciatives juvenils que ja s’han fet a la comarca.

El 8 de març l’entomem com a un gran altaveu per parlar, debatre i reflexionar sobre les diverses situacions de discriminació i violència de gènere que vivim les dones i compartir experiències que ens facin caminar cap a la plena igualtat de gènere.

En aquest sentit, els i les joves també tenen un paper clau en aquesta transformació. És per això que per aquesta diada hem decidit fer ressò de les activitats que s’han programat als diversos punts joves de la Selva.

Si estàs interessada en participar a les accions del teu municipi, fes-hi un cop d’ull i estigues al dia.

No Comments

Post A Comment