De la Selva al Món (part III)

De la Selva al Món (part III)

Acabem la sèrie de vídeos De la Selva al món, on des de l’Oficina Jove donem veu a joves que han viscut una experiència de mobilitat internacional, amb el tercer vídeo.

La Mirna Vilà és una jove de 15 anys de Caldes de Malavella i va participar en un camp de treball internacional a França amb l’entitat COCAT. Aquest vídeo és una iniciativa del servei de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de la Selva amb el suport d’Europe Direct Girona, on s’explica la vivència de 3 joves de la comarca que han participat en alguns dels programes de mobilitat internacional.

El servei de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de la Selva t’orienta i t’assessora alhora de realitzar projectes com el que ha fet la Mirna així que si estàs pensant en viure una experiència en algun país d’Europa però no saps com fer-ho, aquí et donem un cop de mà!

No Comments

Post A Comment