Ser monitor de lleure triomfa!

Ser monitor de lleure triomfa!

Aquest cap de setmana 65 joves de 17 municipis de la Selva han participat a la primera formació de premonitors i premonitores de lleure que ha organitzat l’Oficina Jove de la Selva amb el suport dels professionals de joventut de la comarca.

Els i les joves han passat un cap de setmana a la casa de colònies Can Vandrell de Sant Feliu de Buixalleu on s’han introduït al món del lleure educatiu i s’han preparat com a futurs monitors i monitores en esplais, casals d’estiu o campaments.

L’objectiu d’aquesta càpsula formativa ha estat que els i les participants puguin tenir un primer contacte amb el món del lleure aprenent els elements claus del lleure a partir del joc, l’experimentació, el debat, la cohesió de grup, i sobretot la diversió. Aquesta experiència també ha estat una oportunitat per a compartir un cap de setmana amb altres joves de la comarca.

Aquesta formació ha estat vivencial, intensa i molt pràctica i els i les joves l’han valorat molt positivament. Al llarg del cap de setmana han treballat jocs de coneixença, les funcions de la figura del monitor, jocs de cooperació, confiança, habilitats socials i personals, joc de nit, la programació i l’avaluació de les activitats, danses, entre d’altres.

Des de l’Oficina Jove estem molt contentes de la bona resposta per part dels i les joves i de la implicació dels professionals de joventut de la comarca. Aquí fem un recull de les millors imatges del cap de setmana!!

No Comments

Post A Comment