L’Oficina Jove t’acompanya

L’Oficina Jove t’acompanya

Has sentit a parlar de l’Oficina Jove però no saps què fem? Doncs avui iniciem una campanya de comunicació via xarxes socials per tal de donar a conèixer els diversos serveis que oferim i així puguis estar al dia de l’informació juvenil i dels recursos disponibles destinats a joves. Cada setmana ens trobaràs a l’instagram, al facebook o al twitter de l’oficina!

Ser jove comporta alguns interrogants i des de l’Oficina Jove volem acompanyar als i les joves de la comarca en el seu procés de definir i realitzar el seu projecte de vida, resoldre dubtes, a sentir-se bé i a facilitar les habilitats i les eines necessàries per a acomplir-ho.

Busques feina i això se’t fa una muntanya? No saps què estudiar? El servei d’orientació laboral i acadèmica t’acompanyem a buscar feina, a elaborar el teu currículum viate, a definir el teu objectiu professional o conèixer l’oferta formativa a l’abast.

Estàs fatal? En el servei de salut, t’ajudem a resoldre dubtes al voltant de la teva salut, proporcionem informació sobre portals web de referència, i si tens una problemàtica concreta, et podem derivar als serveis especialitzats més propers. A més, realitzem accions de sensibilització tant als municipis coma  nivell comarcal.

Tens ganes d’organitzar una activitats amb els amics i no saps com fer-ho? T’agradaria fer un voluntariat? De dilluns a divendres pots venir a l’Oficina Jove i et donem un cop de mà a l’hora de crear una entitat, t’informem de les beques o opcions d’habitatge per a joves o pots tramitar els carnets d’estudiant i d’alberguista que ofereixen un gran ventall de descomptes. A més, a través del servei de mobilitat internacional, tens l’oportunitat de viure una experiència en algun país d’Europa, ja sigui per treballar, estudiar o fer un voluntariat.

Per tot això, l’Oficina Jove t’acompanya!

 

 

 

No Comments

Post A Comment