Fira de l’ocupació TreballemGi a Blanes

Fira de l’ocupació TreballemGi a Blanes

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva participa a la 1era Fira de l’Ocupació de la Selva anomenada TreballemGi que organitza la Cambra de Comerç i on col·laboren diverses entitats públiques.

Els objectius de TreballemGi són impulsar la inserció laboral, estimular les empreses i entitats locals amb la finalitat d’inserir i orientar els joves sobre com cercar i assolir feina, i informar les empreses dels ajuts a la contractació.

L’Oficina Jove de la Selva hi serà present juntament amb l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes, amb un stand informatiu  en el que s’informarà als joves dels serveis de l’Oficina Jove, en especial el de laboral-formatiu i el de garantia juvenil, i a l’exterior hi haurà diverses dinamitzacions relacionades amb les habilitats necessàries per incorporar-se al món laboral.

Es poden consultar les ofertes de feina a la web del TreballemGi així com també el programa de la jornada

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment