Activitats per Setmana Santa!

Activitats per Setmana Santa!

És Setmana Santa i molts espais joves de la comarca han organitzat activitats destinades a joves per passar una setmana especial i diferent! Aquí us presentem algunes propostes per a que aprofiteu aquests dies de vacances i gaudiu amb els amics i amigues, participants, creant, caminant, ballant…

Espai Jove de Breda: 17/04/2019: Sortida al room scape Escapis de Girona.

Hostalric
  • Scape Room: Entreu a la biblioteca per fer un treball de classe i us quedeu tancats. Investigueu la sala i trobeu informació variada sobre en Modest Salse i Camarasa però qui és? I com podeu sortir? Teniu 30 minuts? Accepteu el repte? Activitat destinada a joves entre 10 i 14 anys que es realitzarà la tarda del dimarts 16 d’abril i el matí del 17 d’abril a la biblioteca Modest Salse i Camarasa d’Hostalric. Organitzada amb coordinació entre l’àrea de Joventut i de Cultura de l’Ajuntament d’Hostalric.
  • Fira mediaval: Aquest esdeveniment fa que, any rere any, durant el divendres, dissabte i el diumenge de Setmana Santa, Hostalric es converteixi en una vila medieval amb un gran mercat, personatges i activitats pròpies d’aquelles dates. Amb això, també es pretén commemorar l’esplendor del passat medieval del municipi, el qual era cap i centre de tot l’extens Vescomtat de Cabrera. Aquest any un nombre significatiu de joves del municipi s’han presentat voluntaris/es per a participar de manera activa a la fira. Podeu trobar tot el programa a: https://www.femturisme.cat/adjunts/agenda/fira-medieval-dhostalric.pdf?v=1553765312

 

Fogars de la Selva: 15/04/2019: Taller de circ amb família, organitzat per l’associació de Joves de Fogars al Centre Cívic de Fogars.

Espai Jove de Riells i ViabreaSetmana Santa mogudeta amb torneig de Fifa, taller de rap…

Espai Jove de Riudellots:

  • 15/04/2019: concurs
  • 16/04/2019: manualitat de Sant Jordi
  • 17/04/2019: sortida al cinema a Girona
  • 18/04/2019: taller de restauració (projecte palets)
Cercle Jove de Santa Coloma de Farners: programació juvenil:
  • Esmorzars i berenars saludables
  • Excursió fundació EMYS
  • Sant Jordi a Farners

 

Casal de Joves de Tossa de Mar: Una setmana per recordar: casal jove per Setmana Santa on es proposa un conjunt d’activitats diversa. aquí pots veure la programació.

No Comments

Post A Comment