Recursos claus per a joves de la Seva

Recursos claus per a joves de la Seva

Des de l’Oficina Jove de la Selva s’ha elaborat un mapa de recursos disponibles i actualitzats sobre accions formatives i laborals destinades a joves de la comarca de la Selva.

Aquest recull de serveis, equipaments o programes volen ser una eina visual i de fàcil consulta per posar a l’abast dels i les joves de la comarca la informació juvenil, especialment en el procés de cerca de feina, de formació professional o de contacte amb els diversos punts d’informació juvenil municipals.

El 2018, el Servei d’Orientació Laboral i Formatiu de l’Oficina Jove ha realitzat un total de 256 orientacions laborals individualitzades a joves. El mapa de recursos per a joves de la Selva complementa la tasca presencial realitzada per l’Oficina, i té per objectiu facilitar l’accés a la informació en format online en aquests àmbits:

  • Instituts de la comarca
  • Centres de formació
  • Oficines de Treball
  • Ajuntaments
  • PIJ/Oficina Jove
  • Programes Garantia Juvenil
  • Centres Especials de Treball
  • Biblioteques

 

No Comments

Post A Comment