Molta merda! Taller de teatre jove

Molta merda! Taller de teatre jove

Durant els propers mesos de maig i juny l’Espai Jove i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Breda oferirà un taller de teatre als i les joves de Breda per facilitar activitats culturals i creatives que dotin de contingut l’Espai Jove.

Durant el taller els i les joves podran aprendre tècniques i habilitats d’expressió corporal i escènica, en un taller que s’anirà adaptant a les necessitats i interessos del grup. L’objectiu és que el taller serveixi per introduir-se al món del teatre i, si el grup ho vol, hi haurà l’opció de fer una representació final.

L’actor i professor de teatre José Barón serà l’encarregat de dinamitzar aquest grup de teatre jove, que es reunirà de forma quinzenal del divendres 3 de maig al divendres 28 dejuny de 18:00 a 19:30 a l’Espai Jove.

Aquesta proposta va ser escollida pels i les joves de l’Institut Vescomtat de Cabrera de Breda i per participants a una Assemblea Jove realitzada a l’Espai. Com em puc inscriure?

Per inscriure’s al Taller de Teatre jove cal omplir un formulari online abans del dimarts 30 d’abril. Les places són limitades i es decidiran per ordre d’inscripció. Les persones que finalment tinguin plaça rebran una confirmació per part de l’equip de Joventut. L’activitat va dirigida a joves de 12 anys (nascuts el 2006) a 18 anys (nascuts el 2001) i és gratuïta.

Molta merda!

No Comments

Post A Comment