Curs monitor/a de lleure intensiu Setmana Santa

Curs monitor/a de lleure intensiu Setmana Santa

Des de les dues Àrees de Joventut dels l’ajuntament de Sta. Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar s’han coordinat per oferir un curs de monitor/a de lleure intensiu durant Setmana Santa impartit per la Fundació Esplai Girona.

Durant tota la Setmana Santa 20 participants de la comarca de la Selva participaran a 100 hores de lectives que es desenvoluparan a l’espai jove de Vilobí la primera setmana i la resta de dies es farà al Cercle Jove de Sta Coloma. El contingut del curs gira entorn a les tècniques i recursos d’animació, la figura del monitor/a, processos grupals, entre altre (si en voleu saber més podeu consultar a Generalitat de Catalunya ).

A més a més, durant els mesos d’estiu i/o la resta d’any les persones que han participat podran fer les pràctiques a diferents entitats de lleure per poder completar les 160 hores de pràctiques i finalment poder obtenir el carnet després d’haver entregat la memòria de les pràctiques.

Amb aquest carnet els i les participants obren les portes a moltes ofertes laborals relacionades amb el món del lleure com casals d’estiu, cases de colònies, menjadors, extraescolars,  acompanyants d’autobusos escolars, ludoteques, biblioteques, animador/a turístic. Així com treballar tant amb nens, com amb joves, adults i gent gran.

Si heu fet el curs de monitor/a aquest any molt ben vingudes i si us ho esteu pensant, animeu-vos, ja que és un món increïble!

No Comments

Post A Comment