El Casal de Joves de Tossa obre les portes al casalet

El Casal de Joves de Tossa obre les portes al casalet

Aquest cap de setmana comença el Casalet, una proposta de lleure educatiu que ofereix l’Àrea de Joventut de Tossa de Mar i que té per objectiu oferir als nens i nenes i joves un espai on poder passar les seves estones d’oci, on afavorir la participació juvenil i l’educació en valors.

El Casalet va dirigit a infants i joves de 3 a 18 anys i es farà els dissabtes al matí durant tot l’any. Aquest dissabte s’inicia amb el grup de mitjans, amb nens i nenes de 8 a 12 anys, ja que les places són limitades.

L’equip del Casal de Joves és l’encarregat d’impulsar aquesta iniciativa i ho fa amb la idea que en un futur pugui arribar a ser un projecte gestionat per una entitat juvenil de Tossa i així afavorir la creació d’una “escola” de lleure a la vila.

Informació:

Grup d’edat: nens i nenes nascuts el 2007, 2008 i 2009
Horari: Dissabtes de 10h a 13h
Lloc de realització: Casal de Joves de Tossa de Mar
Preu: 40 € trimestral
Inscripcions: Casal de Joves

 

 

 

No Comments

Post A Comment