Nova edició de Brigada Jove als municipis de la Selva

Nova edició de Brigada Jove als municipis de la Selva

L’objectiu del programa és oferir als i les joves una primera feina perquè adquireixin competències professionals i s’obrin camí en el món laboral.

Un estiu més els diferents ajuntament de la comarca de la Selva ofereixen llocs de treball durant els mesos d’estiu a través del projecte Brigada Jove. L’objectiu del programa és oferir una primera experiència laboral als joves i a més una formació transversal per tal de facilitar l’adquisició de competències i habilitats personals i socials.

La majoria de llocs laborals estan vinculats a serveis municipals com pavellons, biblioteques, oficines dels ajuntaments, centres educatius o brigada municipal realitzant tasques administraves, de dinamització, d’atenció al públic o manteniment. Aquest projecte contempla l’acompanyament laboral dels participants fent un seguiment de les tasques desenvolupades per part dels i les responsables dels serveis i joventut.

En molts municipis les inscripcions ja s’han obert i la informació específica està disponible en els webs dels ajuntaments o es pot aconseguir a través  dels referent de joventut.

Aquí teniu un vídeo que mostra l’experiència de joves que han participat al Brigada Jove en altres edicions:

No Comments

Post A Comment