Recomanacions sobre activitats d’estiu amb infants

Recomanacions sobre activitats d’estiu amb infants

Ja ha començat l’època de  planificar les activitats d’estiu i moltes persones que organitzen els casals d’estiu de lleure o esportius tenen alguns dubtes per tal de complir amb la normativa de lleure 267/2016.

L’Oficina Jove de la Selva organitza una xerrada informativa amb recomanacions per tal de realitzar els activitats d’estiu amb infants. Es realitzarà el 12 de juny a les 19h al Consell Comarcal de la Selva (passeig St. Salvador 25-27) i hi intervindran: un tècnic/a del consell esportiu, un tècnic/a de la Direcció General de Joventut i diferents cossos d’emergència (mossos d’esquadra, agents rurals i bombers/es). Aquesta xerrada servirà també per resoldre dubtes a totes aquelles persones que realitzaran aquest estiu activitats amb infants.

Si voleu assistir a la xerrada, us podeu inscriure al formulari web: https://forms.gle/GX2h219WfkGBKrX9A

També us deixem unes recomanacions:

Consultar l’edició Anem preparats de la Direcció General de Joventut que ofereix tot un seguit de consells i recomanacions per tal de garantir la qualitat de les activitats d’educació en el lleure, que es facin en condicions de seguretat i integritat física per als participants, i que es respecti el medi natural que les acull.

Consultar el pealtrees de l’Oficina Jove de la Selva on trobareu tota la informació indispensable sobre la normativa (amb infografies per entendre millor), la notificació de les activitats i les instal·lacions juvenils. Entra a aquí: http://www.pearltrees.com/joveselva/activitats-lleure/id20376877

 

Per a qualsevol dubte ens podeu trucar al 972 84 36 08 i us assessorarem.

 

No Comments

Post A Comment