Èxit del projecte Petits Implicats a Sant Feliu de Buixalleu

Èxit del projecte Petits Implicats a Sant Feliu de Buixalleu

Aquest curs ha estat la primera edició del projecte Petits Implicats a l’escola Alzines Balladores de Sant Feliu de Buixalleu, on hi han participats principalment joves d’aquest municipi i de Massanes. Aquesta iniciativa vol promoure la participació de la franja petita de joves, buscant accions significatives a realitzar per part del grup de nois i noies de 6è.

Enguany els nois i noies han organitzat la gimcana de la festa Creixent Junts que celebra cada any l’escola. Aquesta festa és una oportunitat per fer activitats conjuntes entre mainada i les famílies, i a l’hora, una primera experiència de participació juvenil per als de 6è curs.

El projecte Petits Implicats facilita un procés participatius on els nois i noies han proposat, decidit, organitzat i liderat les diverses proves de la gimcana de Creixent junts. Aquesta experiència, a més, facilita que els joves tinguin contacte amb la tècnica de joventut, i així, un cop vagin a l’institut (fora del propi municipi), tinguin una persona de referència més enllà del centre educatiu.

 

No Comments

Post A Comment