Més de 80 joves participen a la trobada cultural de la Selva

Més de 80 joves participen a la trobada cultural de la Selva

Aquest dissabte 15 de juny més de vuitanta joves d’entre 14 i 18 anys han participat a la segona edició del Cul Inquiet, una jornada organitzada per l’Oficina Jove de la Selva i els i les professionals de joventut de la comarca. Aquesta trobada vol fomentar la creació cultural entre els i les joves i és un dia carregat d’activitats i tallers on els participants poden fer un tastet de diverses disciplines artístiques i a l’hora conèixer altres joves amb qui compartir inquietuds i motivacions.

Enguany, la trobada de joves de la Selva s’ha celebrat a Riudellots de la Selva i ha començat a les 10h del matí amb una activitat de benvinguda i tot seguit han iniciat els tallers de teatre, danses urbanes, hip-hop, disseny, circ i gastronomia que han tingut molt bona resposta per part dels i les joves. Aquests tallers s’han pensat com espais de treball on els i les joves experimentin, posin en pràctica i despertin les seves inquietuds creatives de la mà de professionals molt vinculats a la comarca.

Aquesta trobada cultural ha combinat activitats culturals diverses, joves de diferents edats i diferents municipis de la comarca com Riudarenes, Hostalric, Breda, Anglès, Sils, Santa Coloma de Farners,  Tossa de Mar, Lloret de Mar, entre d’altres.

Després dels tallers s’ha fet una mostra de cada un d’ells, i seguit d’un dinar amè i participat, la jornada ha finalitzat amb un concert, danses i l’avaluació del Cul Inquiet 2019 per part dels i les joves.

Des de l’Oficina Jove de la Selva volem agrair a l’Ajuntament de Riudellots de la selva per col·laborar amb les infraestructures i els espais per a la realització de la trobada; a la Diputació de Girona i a la Direcció General de Joventut per donar suport econòmic a l’activitat; i també als diferents tècnics i ajuntaments que, juntament amb l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva, hem pogut organitzar amb èxit aquesta trobada.

 

 

No Comments

Post A Comment