La Taula de salut i joves es consolida i millora la coordinació als instituts

La Taula de salut i joves es consolida i millora la coordinació als instituts

La Taula de Salut i Joves de Santa Coloma de Farners té per objectiu la coordinació de tots els agents de salut que intervenen en els instituts per oferir als equips docents, sobretot tutors i tutores, una estructura més clara de les accions que es fan amb els i les joves i així garantir la seva qualitat i complementarietat.

Aquestes accions han estat pensades com a espais de reflexió sobre les conductes de risc i fan èmfasi en les actituds que afavoreixen la presa de decisions autònomes i responsables, és a dir, les habilitats socials i psicoemocionals.

Aquesta xarxa d’agents està constituïda pel CAP que lidera el programa Salut i Escola, el CESMIJ, Mossos, Dipsalut amb el Programa Sigues Tu, Oficina Jove de la Selva i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament amb el Programa Nucli Jove i el SIAD.

El proper curs, la taula de salut continuarà amb aquestes accions en els centres educatius i fora, a fi de potenciar la prevenció comunitària en l’àmbit social, famílies i espais com festes i fires on hi ha conductes de risc.

Tags:
,
No Comments

Post A Comment