Contractació de joves en pràctiques als municipis de la Selva

Contractació de joves en pràctiques als municipis de la Selva

S’ha obert el període de selecció de les ofertes de feina publicades en el marc del programa Joves en Pràctiques de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu destinada a persones joves de 18 a 29 anys.

Els requisits generals per optar a aquestes ofertes són:

  • Tenir la titulació corresponent sol·licitada a cada oferta
  • Estar inscrites al Garantia Juvenil
  • Estar inscrits com a demandants d’ocupació al SOC (DONO)

Aquest seguit de places laborals preveu la contractació en pràctiques en ajuntaments de municipis de la Selva i l’objectiu de la  subvenció és facilitar oportunitats laboral per persones joves que han finalitzat els seus estudis superiors ja sigui de CFGM, CFGS o Grau. Aquestes contractacions tenen una durada de 6 mesos a jornada completa i a continuació adjuntem el llista d’algunes ofertes disponibles als municipis de la comarca.

No Comments

Post A Comment