Del Món a la Selva

Del Món a la Selva

El 2018, des de l’Oficina Jove de la Selva vam iniciar una col·lecció de vídeos sobre experiències de mobilitat internacional de persones joves de la comarca. Aqeust 2019, hem volgut continuar amb la iniciativa de donar veu a joves que han fet projectes de mobilitat. Gràcies al suport de Europe Direct Girona aquest 2019 hem volgut veure experiències de joves de fora de Catalunya en projectes de voluntariat que es fan a la nostra comarca, en concret, a la Fundació Mona de Riudellots de la Selva.

Els projectes que us presentem, s’emmarquen dins de la iniciativa de la Unió Europea del Cos Europeu de Solidaritat, que ofereix la possibilitat a persones joves entre 18 i 30 anys realitzar un voluntariat de llarga durada (entre 6 i 12 mesos) amb totes les despeses pagades.

Igual que el 2018, us anirem presentant mensualment, un dels tres vídeos realitzats.

Comencem amb la MARTINA ARBIA de nacionalitat italiana, nascuda a Torino. Ella està fent un voluntariat en el marc del projecte de «Cuidador de primats». Va començar el passat 8 de Novembre i estarà a la nostra comarca fins el novembre de 2020.

Aquest 2019 el servei de Mobilitat Internacional ha realitzat 2 acompanyaments i assessoraments a dues joves de la comarca per fer un voluntariat de Cos Europeu de Solidaritat a Polònia.  L’Oficina Jove de la Selva és entitat d’enviament de l’acció Cos Europeu de Solidaritat , així que si estàs pensant en viure una experiència en algun país d’Europa però no saps com fer-ho, aquí et donem un cop de mà!

No Comments

Post A Comment