IV Jornada de delegats i delegades de la Selva

IV Jornada de delegats i delegades de la Selva

Tot preparat per la quarta edició de la Jornada de Delegats i Delegades de la Selva. Aquesta trobada que organitza l’Oficina Jove de la Selva tindrà lloc el proper 7 de febrer a Sils i aquest 2020 s’ha augmentat el nombre total d’alumnat participant i tutors i tutores procedents de 17 instituts.

La proposta és dedicar un matí a reflexionar sobre la figura del delegat i treballar diverses habilitats necessàries per a desenvolupar aquesta figura. Això es fa amb els i les delegades de 2on d’ESO i l’objectiu és poder complementar la tasca que aquests desenvolupen al llarg del curs als seus centres educatius de referència.

La bona acollida de la jornada consolida aquesta activitat com un dels projectes claus a la comarca impulsats des de l’Oficina Jove en coordinació amb els i les professionals de joventut del territori.

 

No Comments

Post A Comment