Del Món a la Selva III. Mª Pau Córdoba, Girona.

Del Món a la Selva III. Mª Pau Córdoba, Girona.

Us presentem un nou vídeo d’experiències de mobilitat i voluntariat en el marc del Cos Europeu de Solidaritat. Aquest cop, la Maria Pau, una jove catalana que està fent un CES «in country». Aquesta experiència li permet fer un voluntariat amb totes les despeses pagades i estar en contacte amb voluntaris i voluntàries d’arreu d’Europa. Ella està fent la seva tasca a la Fundació Mona, cuidant primats i fent visites guiades a centres educatius.
El voluntariat del Cos Europeu de Solidaritat és una iniciativa finançada per la Unió Europea i que permet a les persones joves realitzar voluntariats de llarga durada a qualsevol païs de la UE.

Amb aquest vídeo acabem amb la segona edició de la campanya: «De la Selva al Món», una proposta per donar a conèixer experiències de mobilitat internacional a través de les pròpies persones joves i que gràcies al suport de Europe Direct Girona s’ha pogut tirar endavant.

Si teniu dubtes o voleu més informació sobre voluntariats a l’estranger, acosteu-vos a l’Oficina Jove de la Selva i us atendrem!!!

No Comments

Post A Comment