Recull de la campanya #SomLiles

Recull de la campanya #SomLiles

Durant la setmana del 2 al 8 de març des de l’Oficina Jove de la Selva es va impulsar la campanya #SomLiles, una iniciativa de sensibilització amb motiu del Dia Internacional de les Dones. La proposta convidava a les persones a fer-se una foto amb una marca lila per celebrar reivindicativament el dia 8 de març i publicar-la amb l’etiqueta #somliles #8M #selvajove.

Estem molt contentes del seguiment que hi ha hagut, tant de persones individuals, com grups de joves d’espais joves de la comarca, professionals de joventut, altres oficines joves, la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil, personal d’ajuntaments i regidors i regidores. Gràcies a totes i tots per sumar-vos i fer visible a les xarxes socials que reivindiquem una societat socialment més justa, amb una igualtat d’oportunitats i drets plena, on totes les persones siguem lliures i que el gènere deixi de ser una raó de desigualtat i discriminació.

Aquí hem fet un recull d’algunes de les imatges, tot i que la totalitat es poden veure al perfil d’instagram @oficnajovedelaselva o al facebook @OJSelva

 

No Comments

Post A Comment