Confinament 2: Gestió dels sentiments i les emocions

Confinament 2: Gestió dels sentiments i les emocions

Esther Cuesta

COM ENS POT AJUDAR CADA HABILITAT PER A LA VIDA?

Avui us compartim algunes reflexions sobre la gestió dels sentiments o emocions que durant aquests dies poden estar a flor de pell.

Gestió dels sentiments i les emocions: 

Aquests dies podem sentir moltes emocions diferents, i totes són legítimes i totes ens aporten informació. Sovint vivim empesos per un ritme accelerat que no facilita que puguem parar i escoltar-nos. Ara en tenim l’oportunitat: tenim temps per aprendre a escoltar què sentim dins nostre, per adonar-nos de quines emocions i sentiments vivim, per descobrir com reaccionem davant la por, l’alegria, la tristesa, l’avorriment o la frustració, per exemple. I a mesura que posem atenció a les nostres emocions, potser comprendrem què vénen a dir-nos cada una d’elles, i podrem comprendre-les i canalitzar-les de forma positiva.

No Comments

Post A Comment