Confinament 5: Empatia

Confinament 5: Empatia

COM ENS POT AJUDAR CADA HABILITAT PER A LA VIDA?

Seguim amb la proposta de reflexions al voltant de les habilitats per la vida i com en aquesta situació de confinament ens poden ajudar a gestionar millor la situació. Avui empatia!

HxV 5: Empatia 

Seria molt positiu que l’aïllament físic que se’ns imposa no comporti més individualisme. En situacions de crisi, és més important que mai l’empatia: escoltar i comprendre les necessitats i circumstàncies de les altres persones, i expressar aquesta comprensió i donar resposta d’una manera solidària. És una bona oportunitat per aprendre a desconnectar dels pensaments i necessitats pròpies per connectar amb les dels altres sense prejudicis: connectar i comprendre l’altra persona.

No Comments

Post A Comment