Joves i habitatge: mesures urgents i informació clau!

Joves i habitatge: mesures urgents i informació clau!

Tens tu o la teva família alguna dificultat a l’hora de pagar l’habitatge com a conseqüència del COVID-19? Coneixes a algú que pugui estar en aquesta situació? O potser estàs començant a buscar informació sobre el lloguer de pisos per quan comencis la universitat? O tens dubtes sobre ajuts?  En l’apartat d’emancipació de la web de l’Oficina Jove hi trobaràs informació clau que et pot èsser útil. T’animem a fer un cop d’ull i consultar aquella informació que pugui ser del teu interès, o en cas de dubtes, que puguis contactar amb nosaltres per tal de donar-hi resposta.

En aquest sentit i degut a l’afectació econòmica que estan vivint moltes famílies i persones joves per la pandèmia, hem volgut fer un recull d’algunes de les mesures i recursos que s’han aprovat per atendre a les dificultats que es puguin tenir en el manteniment i el pagament de l’habitatge derivades d’aquesta situació.

  1. Assessoria d’habitatge per a joves, en línia i gratuïta, per orientar les persones joves que no puguin fer front a les despeses de l’habitatge.
  2. Guia informativa sobre mesures urgents en habitatge que s’han posat a disposició per la COVID-19.
  3. Informació sobre les claus a tenir en compte a l’hora de buscar habitatge, principalment de lloguer:

 

No Comments

Post A Comment