EN TEMPS DE CONFINAMENT, L’OFICINA JOVE MÉS A PROP QUE MAI

EN TEMPS DE CONFINAMENT, L’OFICINA JOVE MÉS A PROP QUE MAI

L’Oficina Jove de la Selva vol estar més a prop de tu que mai, acompanyant i resolent tots els dubtes que tinguis sobre formació, treball, mobilitat, salut i tot allò que et vingui al cap!

Durant el confinament, els serveis de l’Oficina Jove segueixen actius i ho fan de manera telemàtica i a través de les xarxes socials. Per això pots posar-te en contacte amb els i les diferents professionals de joventut de 10h a 13h de dimarts a divendres a través del correu electrònic, trucades telefòniques, Whatsapp o Instagram.

Al mateix temps, l’Oficina Jove també ha organitzat un cicle de diferents sessions que es faran el mes de maig i que tenen com a objectiu oferir un servei online i obert als i les joves que tinguin dubtes o estiguin interessats en els àmbits que s’han proposat: treball, formació, informació general dels recursos disponibles a la comarca o oportunitats de treballar i estudiar a l’estranger.

Per participar a les sessions caldrà connectar-se a través d’un link de la plataforma meet i tindran una durada de dues hores. En la primera es farà una exposició genèrica de la temàtica i la segona hora estarà destinada a resoldre dubtes de caire més personal o específic.

No Comments

Post A Comment